Älska mer

Här är en bild på de tre damerna i denna värld som betyder mest för mig, tre generationer av vackra fruntimmer.

MYSTISKA JONNA, Mormor och moran. De fick till och med ett eget inlägg. Oj då.

Hjulen i bilder

Ja, julen har varit fantastisk. Om några dagar är det jul igen. Freaky naughty! Mitt julaftonslöfte är att jag inte ska vara ensam nästa jul, för det är lite tråkigt...

Dagens outfittare!

God jul, god jul, väldigt mycket god jul! Nu ska jag till min mormor och fira lite, sen ska jag göra det jag gör bäst, japp, det är fest. Heja tomten, nu kör vi!

Jul i mina ögon, jul i dina vaggor, jul med mina kakor och jul i vakten.

MYSTISKA JONNA SLÅR TILL IGEN

TÄVLING!!!


Jag säger inget mer, men kan ni svaret så kan ni vinna ett riktigt fint pris. På riktigt den här gången!

Tävlingen avslutas förövrigt klockan 12:00 på fredagen den 25/12-09.

Jultomten är här!

Jag hade lite ensamt och tråkigt så jag slängde ihop en liten jul-header lite snabbt sådär. Det är lite mysigt, okej. Om vi inte hörs mer innan imorgon så önskar jag er alla en riktigt god jävla facking jul. Hej då.

Den blev lite ful, men sånt är livet. Det är jul, deal with it.

Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum.

Julgranen är klädd av min fina familj, hells yeah! Och nu är julen ett faktum, bra grejer. Så nu hade jag tänkt att sova middag. Man kan göra det även fast man är en stor pojke!

Julgran och lite sånt. Och Jonnas paket. De är lila. Precis som mitt hjärta.

Det går bakåt...

Jag blir så jävla trött på dagens förbannade ungdom, på min tid sa vi "Jag bara skojade", men se hur det slappa samhället har förvandlat en sån fin och trevlig fras till nåt abnormt och avskyvärt.

Jag bara skojade
Ja ba skoja
Ba skoja
Ba sk
Sk
Det går bakåt i evolutionen era dumma jävlar, ni är som apor. Hela jävla högen.

SERIÖST!!! Vad fan är det med folk? Tycker att ni ska tänka på hur fan ni beter er, det är jul för i helvete! Hur mycket mer kan ni backa? Vad kommer härnäst? Ska ni bara vara tysta och så är det underförstått att allt ni säger är ett jävla skämt bara för att ni är så otroligt korkade så att ni inte kan ha nåt vettigt att säga?

Twilight Zone?

Ja, det kändes lite underligt idag när jag skulle åka in till stan å min mammas vägnar för att köpa en julklapp och min käre styvfar. Fast det var han som beställde och betalade... och jag köpte den.

Hur som haver så var det en väldigt fin julklapp, en uppdatering på mitt kära G15-tangentbord. Nämligen ett G19. Så jag hoppas att han kommer ha lika stor glädje av sitt tangentbord som jag har av mitt.
Färre onödiga Macro-knappar och en jävligt fräsig färgdisplay. Jag gillare!

Weihnachten angst

Ja, morgen ist Weihnachten wieder. Und zum ersten Mal seit mehreren Jahren, damit ich niemanden, der mich stört so viel darüber, wo die extra zu haben. Es fühlt sich ganz offen schrecklich ... Und ich möchte nur, dass es sein könnte, wie es sein sollte, und nicht, wie es jetzt ist.

Ich schreibe in Deutsch für mich dazu, wie Sie schreiben, damit ich nicht über andere Dinge zu denken. Aber, aber, ich würde besser nicht beklagen. Ich lebe sowieso ...

Så här juligt kommer det inte bli i år för mig inte.

Frohe Weihnachten!

Kalle Anka och hans vänner

Om det finns nåt jag inte klarar av med julafton så är det den där dumma jäveln Kalle Anka och hans dumma jävla vänner. Att titta på det är värre än att bli uppäten levande. Det är vetenskapligt bevisat. Förstår inte hur folk kan vara så förbannat uppspelta över de där torterande minuterna som prompt ska visas varje jul. Om jag fick som jag ville så skulle sprätta upp de idioterna som facking bestämmer att det ska visas varje år.

Jag tänker titta på Lisbeth Åkerman som är årets julvärd, det är en vacker gammal dam, sen tänker jag gå och gråta i ett hörn. OCH SEN... tänker jag göra en snöborg att flytta in i tills det blir nyår.

Alla barnen åt pepparkakor och mjölk -
förutom Lisbeth, för hon var mätt.

Stackars Lisbeth...

Hjälp!

Jag försöker och försöker... men till vilken nytta. Jag vill göra om layouten på den här lilla bloggen, men det går inte nåt vidare bra. Hjälp skulle uppskattas och kommer att belönas med en belöning!

Årets färg

Jag har väntat så länge på att den här dagen ska komma, dagen då jag äntligen kan förklara LILA som årets färg. Pretty sweet, mhmm? Det är den finaste färgen i hela kalendern och jag skulle vilja ta tillfället i akt att hylla den lite.

Lila, lila,
du är så lila,

Lila, lila
när allt kommer omkring så kommer inget vara här

Lila, lila,
dig ska jag tänka på innan min sista vila

För lila, lila
jag kommer alltid ha dig i mitt hjärta kär

Kvinnor...

Så här ska de jävlarna tas! Nej, förlåt. Jag älskar kvinnor. Och sånt. Eller? Japp. Men det är för såna här sysslor de passar in bäst. Titta och njut!

Här är MYSTISKA JONNA när hon syr sin julklänningsgrej, den är jättefin som fan.

Här är vi inga bönder inte.

I mitt fina älskade TYRESÖ är vi bäst och sånt. Men ibland stöter man på vidriga saker även här. Som idag när jag var på väg till Tyresö Centrum för att möta Patrig, men gissa vad jag såg då. Jo, någon hade shanghaiat ett traktordäck från en plogande traktor. Det är de där hoodengrabbarna, sanna mina ord...

Vem vare som baxa?

Lite Nacka, lite shopping, mycket kärlek.

Aha, sista julshoppingen klar. Jag har sammanlagt gjort slut på 400kr ungefär, varav 150 på mat och 50 på saker till mig själv. Jag är en snål jävel, och jag gillare! Patrig är alltid bra sällskap, och han slösade många kulor för kärlekens skull. Han är en riktig hjälte i mina ögon.

Så här kan det se ut när man är på äventyr en dag som denna,
det där tangentbordet är förövrigt den bästa julklapp jag någonsin fått.
2 år gammalt men det är helt underbart, jag älskar det mer än nåt annat.

Ja, dagens shopping bestod av lite Lego. Lite STAR WARS-LEGO! The best of two worlds, nice! Det är egentligen mamma som betalade för den för att min största lillebror Filip ska få lite kärlek. Men jag tar åt mig öran för jag pungade ut med lite deg också. Sen köpte jag lila tjejvantar från New Yorker för lite pengar, det syns inte att de är lila. Men det är dem. Och de är fabulösa. Två Coca Color fick det bli idag också. Rock'n'roll, mina vänner!

Dagens outfit!

Det var ju ett tag sen som jag visade upp mina magiska klädkreationer och uppsättningar. Men frukta icke. Här kommer ett smakprov på hur jag kan se ut en vacker vinterdag som denna.

"Casual-tuesday" som vi kallar det i branschen.

Pannband i finaste sammet: Vet inte, Mystiska Jonna har gjort det åt mig.

Fräsig Blue Print-tröja: Några hundra kanske, MQ.

Tajta långkalsonger: NICE!

Julklappar, japp.

Ja, först tänkte jag bojkotta julen helt och hållet. Jag tänkte spotta den i ansiktet och kissa lite på den. Men nu är det så att jag till och med har gått och köpt julklappar, en och en halv för att vara mer exakt.

Jag var ju ute med min syster MYSTISKA JONNA igår och julhandlade lite, och det hela resulterade i en julklapp till henne som hon fick bestämma och slå in. Samt ett halv supermysigt gosedjur till min lillebror Simon. Den är så söt och mysig att jag dör lite varje gång jag tittar på den. Idag är det ut igen med Patrig och handla fler julklappar, men inte från mig. Någon måtta får det vara...

Honom ska vi ha!

Förövrigt har den här dagen börjat sådär underbart, bara vakna upp helt utvilad. Sätter på Spotify och första låten som spelas från min randomlista är Come What May med Ewan McGregor och Nicole Kidman, och inte nog med det. Sen hittar jag både min handsfree och klocka som har varit borta hur länge som helst.

Jag känner att den här dagen kommer äga ganska så mycket. Oooh, andra låten som spelades är You med Black Stone Cherry. Det är ju ett jävla mirakel! Ett julmirakel!

Ba sk

Loliboyboy, klart jag kan somna om. Jag skulle kunna sova under en pågående invasion av mina underkläder.
Invasion. Och där är ju Nicole Kidman också, mm mm mm.

God morgon!

Titeln säger väl allt, nu går det inte att somna något mer. En mycket god vän till mig väckte mig inte en gång, utan två gånger med sms när jag låg och sov som godast. Men jag är inte bitter, nu fick jag tid att göra andra viktiga saker istället. Som att inte sova.

Men inte kan jag komma på nåt bättre sätt att bli väckt på. Nej, nej, nej.

Saknar dig...

Vi har bara känt varandra i två dagar,
men det känns som vi har känt varandra hela livet.
Har bara varit ifrån dig i en timme,
men det känns som jag varit ifrån dig en evighet.

Love me, feed me, never leave me. Som någon klok dam sa en gång i tiden.

2 minutes to midnight

Egentligen är den 4 minuter över nu när jag börjar, men jag saknar Iron Maiden. Så vi kör på så.

Det har varit en trevlig dag, japp. Jag har lekt en hel del med min lillebror, han har spelat Dragon Age med mig och så har vi åkt pulka och skottat. Och förövrigt så är han jävligt käftig, han "blir så trött på mig" när han inte får springa med min karaktär eller döda nåt. Undrar vem han har fått det ifrån...

Lill Zim vet hur man skottar som en riktig karl.

Snart morgnar ännu en fantastiskt dag, den ska fyllas av städning och inget mer tydligen. Annars får jag däng. Oj, oj. Mamma är en käftig jävel hon också. Oj just det, på tal om hondjävular: Titta in imorgon!!! Då ska jag göra ett inlägg om hur snygg min mamma är.

Sagan om den förtrollade drycken

Här får ni två luckor på samma gång! Två bilder och en historia! Mmmantastiskt!

Sagan om den förtrollade drycken

Många, många år sedan, i ett land långt, långt bort
bodde det tre prinsar, men tro inte att de var några vanliga prinsar,
de var de vackraste prinsar som vandrat på denna jord.

En hette Prins Bobby, han var en lång och mörk skönhet.
Han var landets starkaste karl, han var också den vänligaste
själ någon i landet hade skådat.
Sen hade vi Prins Kawi, leendet som kunde få vem som helst att sälja sin själ.

Prins Kawi var den mest välbärgade, hans rikedomar var större än hela kungarikets
samlade resurser, men det var inte av snålhet han var rik, nej Kawi var även
landets smartaste.

Sist hade vi Prins Johi, han var världens vackraste.
Han var den bästa och coolaste prinsen av alla, och hela världen älskade honom.
Prinsens största förmåga var stor som fan.

En dag när de tre prinsarna hade tråkigt beslöt de sig för att
ta båten över till främmande land. När de väl var på båten
så satte de sig i sin hytt, inredd i renaste guld, och började dricka
den renaste vodkan som kunde finnas på böljan den blå.

Bobby drack mängder, Kawi likaså, men inte Johi,
han hade spenderat sina pengar på annat. Så han fick bara smaka på de andras.
Hur som haver så slog klockan midnatt och prinsarna bestämde sig för att
se sig runt på båten och se om det fanns några fagra damer eller herrar
att bekanta sig med.

Och nog fanns det fagra damer och herrar alltid, några bjöd på dryck..
Någon bjöd till och med på den mytomspunna förtrollade drycken.
Sen blev det svart.

Moralen i sagan är att man inte ska ta emot dricka från okänt folk. Det är dumt, dumt, dumt. Då vaknar man dagen efter och kommer inte ihåg nånting. Och sen mår man kanske illa också, som Prins Johi gjorde. Han somnade på toan han.

Härliga tider.

Johannes <3 Dragon Age

Mina damer, det finns en Gud! Han heter BioWare och han har skapat årets mest underbara spel: DRAGON AGE! Jag har inte fastnat för ett spel på jag vet inte hur länge, men nu har jag suttit här i två dagar och bara nötat. Jag var till och med värd för en "fest" igår, men jag kunde inte vara kvar, för jag var bara tvungen att fortsätta spela hans spel! Oj, oj, oj!
Min vackra dvärg Grey, precis efter ett "test of faith". Manstanga <3

Det är vackert, har superfina former, har världens underbaraste röstskådelspelare och story och jag är KÄR! Jag trodde mina känslor förevigt hade låsts in och ätits upp. Men icke! Det där jävla Fallen Earth kan gå och självdö i på ett tak eller nåt. THERE'S A NEW BITCH IN TOWN!!!
Alistair, Morigan och Patrig. Några av mina underbara, älskade följeslagare. Jag älskar dem på riktigt.

Bomber och granater

Jaman, igår blev det inga inlägg. Jag har fastnat för ett nyss spel och det är väldigt svårt att slita sig... Men mer om det sen. Nu måste jag spela igen.

Och jag har inte glömt att jag glömde lägga upp en överraskning igår! Men jag orkar inte lägga upp en nu. Såååå, ni kan gåååå. Hej dåååå.

17

Just det ja! Jag hade tänkte ge er grejer nu varje dag fram till jul. Jag började ju komma tillbaka lite sent med allt och sånt, sånt, sånt. Så nu ger jag er en bild från förra årets Sensation White i Holland. Fantastiskt mysigt!

17! Ja, här är tre vackra damer, en halvfärgad karl och så jag såklart.
Johannes, förgyller dina bilder sedan 1989.

L-O-V-E - It's a mystery

Ja, mina kära vänner. Då var det dags att säga godnatt och sånt. Fantastiskt mysig film den där! Mysfaktorn var total, och jag mår verkligen bra nu efter att jag precis har sett den. Feel good-film, jaman!
Vi hörs imorgon kära lyssnare, då ska ni få se på härligheter från förra veckans kryssning. Oj, oj!
Until then så säger jag god natt och sånt, hej då.

C eller K? Nä, G!

Det har länge pågått en hätsk strid om man ska använda C eller K i Patri*s namn. Det har lett till många blodiga bataljer och många ledsna ögon, men nu har ledningen kommit fram till en fantastisk lösning. G! Klart han ska heta Patrig. Tryggare kan ingen vara, än Guds egna barnaskara. Patrig, hej! Född i blod, helgat varde ditt namn. Det är officiellt...
Och vi skall alla känna honom som Patrig, destroyer of worlds.

Listan

Jag har under den senaste tiden varit stark motståndare till det fenomenet vi kallar julafton. Men sen en dag så vaknade jag upp och kände att det var slösad energi att hata så jävla mycket. Arghet och hat är de två mest slösaktiga känslorna som finns.

Men som sagt, nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och anammat julen. Jag gjorde till och med en önskelista idag.
Spectacular, Spectacular
No words in the vernacular
Can't describe this great event
You'll be dumb with wonderment
Returns are fixed at ten percent
You must agree, that's excellent
And on top of your fee

Where The Wild Things Are

Fick precis hem en mysig liten film som heter Where The Wild Things Are, en film som är baserad på den underbara boken med samma namn. Den handlar om en pojke. En riktigt bra story som ni hör. Den ska jag mysa ner mig i fåtöljen med, och med på resan ska det följa en stor kopp varm choklad och hundratals pepparkakor. Men innan veckans mysstund ska få stunda så ska jag ut och gå i det underbara vädret med min kära vän Chrichan. Fantastiskt!

Boken


Filmen (http://wherethewildthingsare.warnerbros.com/)




MMO-DAXXX

Jag har inte spelat mycket alls på senaste tiden, förut var det 24/7. Men nu har jag börjat bli gammal och förstår mig inte på den nya tekniken längre... Jag är helt lost, som man säger på nysvenska. Men jag fick upp ögonen för ett litet trevligt MMORPG (massive multiplayer online roleplaying game, för er som är ännu äldre eller vilse än vad jag är) här i dagarna, Faller Earth heter det.


Det handlar om en post-apokalyptiskt framtid där kloner ligger i fokus. Man är själv en klonjävel med snygg rumpa om man är tjej, som jag alltid är. Mm mm mm. Bra grejer. Sen krigar man loss och sånt som vanligt. Men det mest innovativa för ett MMO som Fallen Earth har att komma med är att man siktar och äger själv, och spelet har ingen"självlåsnings-mekanism". Ett stort fokus ligger också på gathering och crafting-grejer, vilket jag aldrig har varit ett stort fan av, men det fungerar faktiskt bra än så länge. Jag har bara hunnit spela några timmar, men det verkar väldigt lovande. Skiten är väldigt fängslande faktiskt, men jag har bestämt mig för att inte fastna för ett MMO innan Star Wars: The Old Republic släpps, då kommer ni aldrig höra av mig igen.

Förövrigt kan man gå in på spelets hemsida och tanka ner en trial-version. Testa, testa.

Jag hade en häst, men hon dog. För jag glömde att mata henne...

Scrapy Coco

Vilken dag som helst nu ska den MYSTISKA JONNA göra det första gästinlägget i min blogg. Jag har väntat länge och väl, och om jag vill minnas rätt så var det därför jag slutade blogga förra gången. Det kom helt enkelt aldrig nåt inlägg från henne. Men nu ska det bli ändring på det!

Snart i en blogg nära dig.

SOMMAR!!!

Yeah! Vintern har precis fått stånd, men man får inte ligga på latsidan när det kommer till planering! Vecka 28-29 ska jag, Jonna, Patrik och några till som vi inte vet än, åka till mitt andra favoritland, närmare bestämt Gotland!

Där ska vi festa som hjärnlösa idioter! Vi ska ha sååå mysigt, alla är så taggade så det kan inte bli dåligt. Den som är mest taggad är Patrik, han är helt underbar.  Och mitt älskade favoritpar kommer äntligen ha fyllt 18 då! Fyll min kåsa med den renaste rommen så kör vi!

Mm mm mm, vykort från framtiden. Gillare.

Förövrigt så är Gotland stället i mina drömmar, dit ska jag flytta och bli brandman, skaffa barn och ha ett får som husdjur inom 5 år. For real alltså, ingen kommer kunna stoppa mig.

Sovdags...

Jag är en riktigt trött jävel idag, har lekt hela halva dagen ute i snön med min lillebror och vi har ägt runt som fan. Så nu är det dags för lite knark och sen får kudden säga sitt. Hej då <3

Här är tomten 08, riktig fantastiskt het och grym.

Att julklappa eller inte julklappa, det är frågan.

0kr är vad jag har, ska man då gå ut och köpa julklappar ändå? Är det verkligen coolt att inte göra det?
Jag står vid ett vägskäl i livet och jag vet inte vilken riktning jag ska ta... Det är förvisso svårt att köpa julklappar om man inte har pengar, men det går. Det är bara lite svårare.

Frågan är ställd, har du svaret?

Jag tänkte ha en omröstning, om ni tycker att jag ska köpa julklappar skickar ni in en nakenbild på er själva eller nån cool typ. Om ni inte tycker det skickar ni en julklapp till mig. Bra, hej då.

A shave and a haircut

Mitt "skägg" är borta, och det blöder. Det blöder... Första gången på väääldigt länge som jag tar till hyveln. Och nu ser jag ut som vilken annan bloggare som helst, fast mycket snyggare.

Förövrigt så är jag jävligt glad idag. Glad som fan. YÄ! Har laddat hela morgonen med varm choklad och gammal hederlig glamrock i form av allas vårat Queen. Fabulöst och bäst, nu kör vi!

Adidas-skor, ganska så ocoolt.

Jag glömde trimma håren i näsan...

SNL <3

Jag såg på ett avsnitt av mitt favoritprogram Saturday Night Live här om dagen, och så såg jag en sån där legendarisk musikvideo med Andy Samberg. Det är utan tvekan det roligaste jag har sett och hört sen... ja, sen jag såg Dolph Lundgren "skådespela" i filmen Command Performance. Haha, ja fan. Den såg jag en timme innan. Bra grejer.


Ny såndär header, härliga tider i Mordor.

Ja, här är en tidig julklapp från mig till er. Snällt tycker jag, för ni har inte kommenterat ett enda av mina nya inlägg...

Här är förövrigt den gamla om ni saknar den,
ni kanske vill att jag ska byta tillbaka, och då gör jag det.

The rotten and twisted thing we call life

Jag tänker låta bilden tala för sig själv...


Några nya favoriter

Ja, jag har som sagt blivit en ny människa. Och i och med det så kommer förändringar, jag har fått många nya favoritgrejer, här kommer några exempel på gammalt och nytt;


Favoritfilm: 28 dagar senare --> Moulin Rouge (Jag grät)
Favoritlåt: Kansas - Dust in the Wind --> Ewan McGregor - Your Song (inte den med Elton)
Favoritskådespelerska: Sophia Bush --> Blake Lively
Favoritskådespelare: Ewan McGregor --> Ewan McGregor (mm mm mm)
Favoritmat: Tacos --> Äggmackor
Favoritland: Irland --> Danmark
Favoritdryck: Vodka --> Varm choklad
Favoritpar: Marshall och Lily --> Patrik och Jonna (<3)
Favoritbloggare: Kissie --> Ironmanjohikenobidegothia

Och min favoritfärg är och kommer alltid vara LILA. OHYÄ!

Som ni ser har mycket förändrats, bara vänja er. There's a new bitch in town.

TÄVLING!!!!

Yä! Här är min första tävling på den här bloggen, och det är ingen vanlig tävling heller. Ni ska nämligen döda Patrik!
Den som dödar Patrik först och lägger upp en bild på sin blogg när han är död med dig och dagens tidning samt länkar till min blogg vinner en weekendkryssning till Tallin. LYCKA TILL!

Nej, han är ingen vampyr. Vi vill se honom död! Döda Patrik nu!

ES SCHNEET, FANTASTISCH!

Fan vad det snöar, mina vänner! FANTASTISKT! Det har verkligen varit en underbar dag idag, sanna mina ord. Jag har varit i mitt älskade STOCKHOLM och ägt med min KONSTiga vän och blogg-kollega, Jennifer. Hon har shoppat loss! Oj, oj. Så mycket fina kläder det finns för tjejer, jag blir avundsjuk så in i norden.

Så här vill jag att min jul ska se ut <3

Själv har jag bara handlat en kopp choklad, en morotskakebit och lite kinamat. Så mycket pengar har jag! Var i stan ungefär 6 timmar, sen kom jag på att jag inte hade kissat på hela dagen. Så jag kröp hem, det var en upplevelse vill jag lova! Jag somnade nästan i snön, men tur som jag har så väckte plog-fyrhjulingen mig.

NU ÄR DET DAGS FÖR PEPPARKAKOR OCH MJÖLK OCH JORDNÖTTER OCH LJUS SOM DOFTAR AV DE VACKRASTE PASSIONSFRUKTERNA!

Vad har hänt då?

Ja, det frågar ni är nu. Vad är det egentligen som har hänt under de senaste veckorna.

SNABBGENOMGÅNG:

Jag har festat alldeles för mycket
Jag har varit på hardstyle-kryssning
Jag har börjat gilla julen
Jag har börjat älska snö
Jag har gått ner 3 kilo
Jag har gått upp 4 kilo
Jag har varit på Sci-Fi-mässan
Jag har skakat hand med Michael Ironside
Jag har börjat drömma igen
Jag har inte sovit nåt
Jag har varit pank
Jag har börjat skriva på ett hemligt manus
Jag har kollat på teater
Jag har haft Star Wars-frossa som fan
Jag har ett annat hemligt projekt
Jag har öppnat 15 luckor i min julkalender
Jag har tappat mitt bankomatkort
Jag har fått många nya vänner som jag inte gillar
Jag har gråtit lite för att jag är så jävla bra

Men mest av allt har jag saknat er, mina älskade, mina oumbärliga.

Frånvaro, inte okej vännen!

Mina vänner, jag har vandrat i dimmornas land och tappat greppet om allt. Världen har varit upp och ner och ner och upp, och nog tamefan så gal grisen i granens topp. Det har varit en tid fylld av mörker och djävulskap, men frukta icke... IDAG är dagen då den förlorade bloggdrottningen har kommit tillbaka för att återta tronen. MIN TRON. MIN RÄTTMÄTIGA TRON.
Har sett och hört rykten om att folk tror att jag har dött, men de är inte sanna. For real alltså, jag lever. Och jag ska rocka er värld, ni kommer älska det.

Så här har det varit, fattar ni? Totalt jävla mörker...

RSS 2.0