Gästbloggare!

Under de kommande veckorna ska jag ha några gästbloggare på min blogg som är min. Jag har tre stycken. Så ett i veckan. Sen får vi se hur det utvecklas. Jag vill helst att alla andra skriver här så att jag slipper. Här är de tre första i alla fall, jag har inte ställt upp dem utan inbördes ordning på hur mycket jag tycker om dem. För de vet redan.

Första lineupen lyder som följer:
- Patrig, Skogens Drottning -
- KONSTiga Jennifer -
- Mystiska Jonna -

Idolisera mera

Frågan är ställd, alla korten ligger på bordet och fönsterna är polerade! Kan man idolisera sig själv? Jag älskar mig själv mer än nåt annat på denna jord. Jag kan stå och titta på mig själv i spegeln flera timmar i sträck. För som ni säkert vet, är jag jävligt het. Rim, rim, rimsalabim.

Och jag är smart, oj oj oj. Om jag var en händig man, vilket jag är, så skulle jag göra en staty i guld av mig själv och tillbe den var och varannan timme. För att visa min vördnad till mig själv och ge mig kraft att ändra på det som inte går att ändra på.

Summa sumarum, jag är bäst. Och jag älskar alla mina 2-3, kanske till och med 4 läsare. Men inte som jag älskar mig själv. Nu ska jag sätta på lite eyeliner och fota mig i camen. Hej då.


Finnes, en helt okej snubbe.

Sökes: En rock/geek-tjej som äger och som tycker att jag är bäst.
Fråga: Ska jag behöva bränna ner hela skogen för att hitta dig?
Svar: Ja, tydligen.
Utrop: Bra, då kör vi!
Påstående: Tror du att det finns fler får än båtar på Gotland?
Retorisk fråga: Är du dum i huvudet?

Förövrigt så föredrar jag sannerligen inte blondiner, rött ska det vara! Men det går bra med allt annat också, förutom inget hår alls. För jag gillar att göra flätor.

2010 - Årets raggningsreplik

Förra decenniets raggningsreplik var den 95%'iga repliken "Kommer du hit ofta eller?", som siffrorna visade fungerade den på 9,5 av 10 fall. Vilket gör den till den bästa upplockaren sedan "Jag är kung, nu ska vi ha kul" från sent 70-tal. 1870 alltså.

Men åren har gått, vi har kommit in i ett nytt årtionde. Och som första raggningsmästare har jag tagit mig friheten att förutspå hela 2000-talets vinnande ord! Jag förutspår även att den kommer slå hela 98% rätt, vilken är en höjning på 0,3 personer var tionde fall. Och kom ihåg var ni hörde den först!

Din pappa måste vara tjuv, för han var hemma hos mig och snodde min tv igår. Sen slog han mig i huvudet med en machete, men jag är ironman så det gör inget. Men din pappa kan inte gå längre, för jag brände bort hans ben. Ska vi gå hem till mig nu?
Din pappa måste vara tjuv, för han var hemma hos mig och snodde min tv igår.
Sen slog han mig i huvudet med en machete, men jag är ironman så det gör inget.
Men din pappa kan inte gå längre, för jag brände bort hans ben.
Ska vi gå hem till mig nu? Förresten så har du väldigt fina strumpor!
Är de gjorda av ditt kluvna hår?

Årtusendets kanske minst lyckade replik utsågs förra veckan till "Jag känner igen dig" med motiveringen;

"Ja, det gör du säkert. Jag är känd". Vilket gör det till en så kallad, reversed pick-up. Som förövrigt funkar skitbra.

Ett tips along the way on the thing we call livet

Känner du dig nere? Är livet inte vad det borde vara? Är allt bara tråkigt, grått och enformigt? Om du svarade ja på någon av frågorna så borde du fundera på att uppgradera!

Gör som jag, börja titta på saker upp och ner! Med det nya lägg-dig-på-ryggen'systemet kan du när som helst se livet ur en annan vinkel. I hemmet, på resan, på jobbet - Ja, överallt.

Om du inte är övertygad än så ska du få några fler anledningar* att tänka över;

  • Du får ett gott skratt!
  • Du blir rofylld och harmonisk!
  • Du får fin färg i ansiktet!**
  • Din rygg blir rak och fin***

Och bäst utav allt: DET ÄR HELT KOSTNADSFRITT! Beställer du nu bjuder vi på ett album med uppochnervända bilder!(Ord. Ca Pris 2998,50:-) Och det är inte slut än, vi bjuder även på frakten! Så slå till nu, vänd ditt liv upp och ner. Släng dig på telefonen och ring "070 IRON MAN" för att få ditt ex idag!

Upp-och-ner vända bilder, ingår inte i albumet.

* Kan även orsaka yrsel och i värsta fall döden, bör ej användas av gravida eller sånt.
** Om du redan är färgad i ansiktet blir endast dina ögon blodsprängda.
*** Eller så går den av.

I wish upon a falling star

Att jag vore lika cool som Ice Cube -
lika stark som Robert Downey Jr -
och lika sexig som Jack Black -
Men vänta nu lite - - -
Jag har precis beskrivit hur enastående jag är! Och ja, jag står ute i bara t-shirt. Och ja, jag har vampyrröda ögon. Fast jag är ingen vampyr, jag är en dinosaurie.

Europa

Ja, svaret på tävlingen jag ställde innan var Europe. Det var inte svårt. Seven Doors Hotel, deras bästa låt. Det stod där, men ingen visste, förutom jag. Och vad vann jag då? Jo, jag vann en biljett till Europe. Och det var en av de bästa upplevelserna jag har haft det gångna året.

Nice!

Jag rörde Joey Tempests hår och kände såg hur han sexade upp sitt stativ. Det var magiskt. Sen fick jag även se min största trummidol och radiopratare, Ian Haugland. Som han rockade! Kom in med barfota med basketoutfit och ett par pilotbrillor. Kärlek vid första ögonkastet!

Också nice!

Det var nästan, nästan lika bra som Veronica Maggio-konserten på Mosebacke som jag såg i somras. Vilket förövrigt var förra årets höjdpunkt, den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Sanningens sanning. Men det ska jag ägna ett helt inlägg åt senare!

Johannes är en periodare

Det finns inte mycket jag kan göra åt saken, jag blir eld och lågor i en sak och lägger ner alldeles för mycket energi på den. Sen släcks lågan och det blir mörkt ett tag. Lite mano-varning på mig. Japp.

Men hur som helst är jag lite tillbaka nu. Men jag ska inte kräma ut 10 inlägg om dagen. 3-4 stycken får räcka, annars blir det den onda cirkelns återkomst.

Dock ska jag inte säga att den här tiden har varit dålig, det har varit mycket att reflektera över bara. Mycket att tänkta på. Men jag nu klarsynt som aldrig förr, redo att möta världen med ett mer ödmjukt leende. Ondskans tid är över...

Mer uppdateringar kommer följa, dö inte.

RSS 2.0