Aj

Jag har huvudvärk...

Äntligen Hemma

Titeln säger allt, fuck pilot! Hemma-fest för hela slanten. Fan vilken chill kväll det var!
Stor mosbricka och pussar och promenad i den sköna natten. Fett med nice!

Party 'round the clock

Oj, oj! Nu är det snart dags att börja dricka mina flickcider! Jag tycker öl är lika gott som röda vinegummin, det vill säga jag tycker det är lika gott som stearin som har legat i din navel i 3 dagar.
Nog prat om mig, hur är det med dig? Ska du med? Pilot nästa, schtekarna och jag! Är ju med i blogg-elitens slutna sällskap nu, har kostat mycket blod, svett och tårta så gratulera mig! Hoppas jag träffar Kissie där, min favoritbloggerska! <3

En vacker dag ska du och jag kläda omslaget tillsammans <3

Bodyart

Jag vet att jag sa att jag inte skulle lägga upp fler konstverk, men min blogg-kollega sa att jag var bäst. Eller så var det jag som sa det, men hur som helst, jag målade på min vänsterarm men det gick inget bra. Så jag började rita på min högerarm istället. Gick mycket bättre, ska nog tatuera in en, kanske två, av dem om ett tag.

Min favorit var vikingen med vagina.
Det står mamma på hans yxa, skrivet i runskrift.

Shoppingspree!

Oh vad jag har handlat idag och igår! 3 saker!

Jag har sånt överflöd av pengar så jag kände att jag var tvungen att göra av mig med skiten på nånting. Var med min älskade syster på stan och här är skörden av våran åker:

Ja, ni. Nu har jag varit i farten!

I, Mengsk. Sista boken som jag inte har läst från StarCraft-samlingen. Det känns förjävla trist alltså... :(
Scifi-bokhandeln, 79kr.

Flådiga tights. Kändes som det var dags att piffa upp stämningen lite den här mörka hösten, och varför inte visa upp sina former samtidigt?
Gina Tricot, 149kr.

Plasttröja. Jag var bara tvungen, kolla vacker jao.
H&M, 249kr.

Arg

Igår var jag så arg att jag inte ville lägga upp nånting på den här skiten! Jag har sånt hat inom mig, och det är inte roligt... det är SUPERDUPER-ROLIGT! Jag hatar alla, fuck you all.

Ni får inte ens någon bild, ni är inte värda det.

Idag ska jag lägga upp lite mer, det ska bli en rolig upplevelse. 10 dagar har jag haft den här bloggen nu, snart ska jag börja marknadsföra. Och sen en fråga, vad är det för fel på er? VEM FAN GILLAR RÖDA VINEGUMMIN? Jag mot världen känns det som, tattaräckel.

Usch!

Jag hatar tamejfan nästan allt, men värst är nog de röda och gula Winegumsen. Jävla drägg-godis...

Onsdagsmys!


Bara för att någon ligist tog sönder mina glajor så ska inte min onsdag vara förstörd tänkte jag, men fan vad fel jag hade... Nu är det någon jävel som har pajat mitt kollage också! Änarkist-jävlar, ska fan bränna ner er till grunden.

R.I.P.

MINA ÖGONSTENAR SOM JAG ÄLSKAR MER ÄN DIG OCH DIN FAMILJ! VEM VARE SOM KROSSA? DEN SOM KROSSA SKA FÅ SPÖ! VEM VARE FACKING VARE?!?!
Jag är genuint ledsen... jag ska ta den som tog deras liv och facking hugga ihjäl den. Jag hatar dig!

Jag har inte gråtit på riktigt på ett bra långt tag, men nu...

FOR REAL!

Jag har börjat säga "For Real" alternativt "For Real Alltså", och jag har fått många anhängare. Men det finns hädare utanför vårat underbara sällskap som vägrar ta orden till sig. De har till och med skapat en facebook-grupp mot oss.

Men nu har jag insiderbevis på hur en av motståndsrörelsens högst ansedda ledare inte är lika oskyldig som hon framställs. Jag tänker inte nämna några namn, så jag väljer att kalla henne för "Jona".

Redan i skrivande stund ramlar mail in om avhopp från deras skara.
Länge leve revolutionen!

Bilder ljuger inte...

Schtäda ein bißchen, bitte!

Nü schtäden ich!(nu städar jag)  GEFUNKEN DAS IST KÜHL UNT RUHIG! (Fan vad kul och roligt det är)
Ich müssen fertig bin so ich kan schteken mehr! (Jag måste bli färdig så att jag kan steka mer)


<3

Trodde ni jag var seriös eller? Ni är fan dumma... XXX, Kenobi out.

Min sista kreation

Eftersom feedbacken på att göra den här bloggen till en målningsblogg så slopar jag den idén, men här kommer ett sista försök till att få er att ändra uppfattning. Jag kallar den "I det fyrastjärninga hotellbadrummet" och det är en tolkning av hur långt människan är att gå för lite lyx. Fiskar föds inte som de brukade göra, avloppen från fyrastjärniga hotellbadrum går rakt ut i aborrens lekvatten, och konsekvenserna kommer snart bli som följande bild visar. Varnar er bara... For real.
I det fyrastjärniga hotellbadrummet, barock de pontignon. Chaffliattisk pre-apokalyptisk fresé.

Målaritakladd-blogg?

Ja, jag har lite svårt att bestämma inriktning på min blogg. Så jag hade tänkt prova på att göra en målningsblogg i några dagar, mitt första verk kallar jag Människans Leverne, och den skildrar hur människorna i afrika påverkas av den nordiska granskogens omättliga lust för postmoderna brevväxlingar.
Människans Leverne, au pair chateau. Anno 2009.

Halloween

Snart är det Halloween-dags, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig :O
Behöver er hjälp! Jag har några idéer, men alla förslag är välkomna. jag är päronformad och har långa fötter, tänk på det.
Green man, Lennart Jähkel i Jägarna, en african-american eller Ash... Valet är inte lätt.

Idag <3

Igår <3 fixade jag mina naglar, de är jättefina nu! Fast kameran jag har är lite dålig, den andra som jag hade ramlade ner från mitt fönster 7 meter ner till berget och krossades :/ Jävla asiatiskt skit.
Nej, jag är inte förlovad eller nåt. Den är bara där för att folk ska sluta
stalka mig.

DISTRESS CALL, PLEASE RESPOND!

"Starfleet command to any combat ready fleet out there, over!

This is starfleet command, please respond, over!

This is starfleet command! We need immediate backup, we're being overrun by... *white noice*"


KEVIN BEHÖVER HJÄLP, ASSISTERA SNARAST I ANDROMEDA! FACK, LÅT INTE VÅRAN KAMRAT FALLA OFFER FÖR IMPERIEALISMEN! KROSSA USA, IMPERIALISMEN! KROSSA!!!


"And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you"

Vill ha!

Fan vad silly!

Nej, jag vet att det inte är sillar! Hallå liksom...! Men de ser fett majsiga ut, jag vill ha dem!!!
Med dem får jag förhoppningsvis vara med i The League of Extraordinary Gentlemen, de har sagt nej de tre senaste gångerna för att de säger att mina krafter att döda en jak med telekinesiska kulor inte är nog.

Ni är unika!

YÄÄÄ! Jag såg precis att igår nådde jag en topp på 11, ni läste rätt, 11 unika besökare! Och jag känner inte mer än tre, på sin höjd fyra personer. Så ni fattar ju hur glad jag är!

Glöm inte att ni är unika och jag älskar er alla lika mycket nästan.

Aleksander Gorki, Starscream Commanda


Titel: Aleksander Gorki, Starscream Commanda.

Här kommer den censurerade texten till den kommande hardstylelåten, skriven av Bronto och Kenobi:


Optimus prime, star commanda. Leader of the autobots, Bronto commanda.
Starscream.
Juggernaut.
Commanda Bronto.
Boma King General.
You gain the rank of commanda. I promote you.
General commanda king Bronto.

Det är en pojke.
Bobby, Bobby. Ploppar fram ur ugnen som en kalkon. OOOOOOOOOJ DÅÅ. For real alltså, fucking retard.
Bobby, Bobby. Ploppar fram ur ugnen som en kalkon. OOOOOOOOOJ DÅÅ. For real alltså, fucking retard.

Captain Aleksander Shabruzjky Grazjny Putin.
Star fleet commanda.
Iraqi fleet commanda.
Rebel leada king of the red army.

Man vill inte vara pussy, man vill ha pussy.

En förlorad dag

Nej men hej! Idag har jag varit inaktiv som en idiot. Och jag är inte stolt över det, jag ber om ursäkt. Vet att ni inte kan leva ett lika rikt och fullfyllande liv utan min blogg! Jag har tårfyllda ögon just nu, och jag ska inte upprepa mitt misstag.

Här kommer lite randombilder som plåster på såren:


Om ni listar ut sambandet får ni en överraskning!

Andy's Lekland

Idag är det fest på Andy's Lekland med mina älskade småbrushor Filip och Simon. Fy fan vad jag ska leka i bollhavet och äta tårta, så jävla taggad! Sen såg jag ett par tvillingar i helgen också, get's you thinking...

Fan vad ni är fina alltså, men ni kommer aldrig vara lika coola
och chill som mig. Jag är fan bäst.

Loli

Trodde ni det själva eller? For real?!

Powernap -> Krogen

Fan vad det äger med powernaps, det är fan bäst. Jag brukar powernapa i 10 timmar ibland, det börjar som en powernap i alla fall. Sen så blir det som det blir. Jag är en seg jävel.

Det blir en vit lördag, ingen alkohol. Nej, nej, nej.

Men nu får jag bara slafsa i min säng i 1 timme, sen har jag lovat att gå ut på krogen och visa alla var skåpet ska stå. Så jävla grym är jag. Men inte fan ska jag dricka nånting idag, det är bara för losers.

Nästa helg

Eftersom jag är en framtidsvisionär så nöjer jag mig inte med vad som händer den här helgen, utan jag ser framåt... i tiden. Jag kan sånt, for real. Och nästa helg händer det nåt väääääääldigt intressant vill jag säga. Wowa!

Rise Against, skojar inte mannen! Oj, oj, oj. Min hjälte KayThor frågade mig igår om jag ville gå med honom, och kände genast att det var ett sånt perfekt moment. Så jag tittade in i hans ögon och svarade, Ja. Nu är det vi. For real alltså.

De är inte bara barnsligt coola och skillade,
de krossar även din käke om du käftar

Vill ha!

De här fingervantarna är riktigt ägiga! De vill jag ha,och eftersom jag är bäst och vinner hela tiden så passar de perfekt till mig. V for VICTORY. Därav namnet på handskarna, Victory Gloves. De kostar runt 170kr på Urban Outfitters. Den som ger mig ett par först vinner en weekend i mitt lusthus.

Sen vill jag ha en till sak, som jag har väntat på i ett år nu. De skjuter upp skiten hela jävla tiden, har taggad hela facking året med att läsa all lektyr som finns inom Starcraft-universumet.


Världens sämsta och mest värdelösa ordspråk; "Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge"

Jävla idiot som har kommit på det, hatar den grisflatan.

Schova

Oj, oj oj! Nu är det dags att sova i sin stora, mjuka, ensamma säng. Den äger! Dagen har varit fet som fan, och festande ägde ju. Även fast det var mitt ute i skogen... For real alltså.

Ett trött och slitet monster, det är jag det. For real.


Go' Nachos alleman!

Dagens konversation var mellan Chrichan och Kevin angående bussar, Chrichan ansåg sig hinna med bussen som gick för två minuter sen trots att han stod i hissen och Kevin var på bussen som är två hållplatser efter Chrichans. Bra jobbat mannen, snabbare än ljuset eller? Naee, for real alltså.

Dagens outfit

Nu är det fest igen, och jag har haft en helvete att bestämma vad jag ska ha på mig. Tillslut beslöt jag mig för att vara lite originell och bara köra pantalonger, skjorta och slips och ironmankalsonger.

Ingen fest utan xide®

Och ja, ni är så uppmärksamma! Jag har klippt och rakat mig! Nu ser jag inte ut som en lodare längre, utan har tagit några steg ännu längre ner på den "sociala stegen" och klassas nu mer som fjortispojke.

Lila topp från H&M, 199kr
Slips från Gate One, 599kr
Glasögon från Sensation White Modell 2008, 199kr
Pantalonger från MQ, 2999kr
xide® Mandarin+Lime från Systembolaget, 16,90kr
Ironmankalsonger från H&M, ovärderliga

Jag har en dröm...

Inatt drömde jag nåt underbart, jag var på McDonalds med mina vapenbröder Chrichan och Kevin. Vi hade det jättetrevligt, och jag beställde 20 cheeseburgare. Hon som tog betalt packade i fyra stora påsar, och när de inte blev fyllda till höjden så började hon lägga i diverse andra saker. Till exempel några Happy Meal och massor med pommesfritts. Sen när sista påsen inte kunde fyllas så sa jag åt henne att lägga i lite paj.

- Vad för paj? frågade hon försiktigt.

- Äppelpaj, svarade jag.

Det var då våra händer rörde varandra och våra blickar sammansvetsades. Det var den vackraste flickan jag någonsin hade sett. Hennes himmelsblåa ögon var som tagna från himlavalvet. Hela min värld vändes upp och ner, det var som den där tonårskärleken man aldrig kommer få uppleva igen. (Så vidare man inte närmar sig 50... inga namn nämnda.)

Men helt plötsligt så satt jag till bords med mina kamrater och åt, lyckan fanns fortfarande där. För vi hade ju våra cheeseburgare, och jag sträckte ner handen i fickan och plockade upp ett par pajer. Då sa Kevin helt plötsligt att han var arg, sen sprang han ut och satte sig i en bil och speedade mot drive-innen i motsatt rikning. Det var jätteroligt att titta på, och när jag tittade tillbaka mot maten så satt hon där igen.

Om jag hade kunnat ta en bild i drömmen hade jag gjort det,
men ingen på det jordliga planet kan mäta sig med hennes skönhet.

Hon tog min hand och vi började prata, det var mest svammel tror jag. Kan inte riktigt minnas. Hur som helst var känslan fortfarande där. Den underbara genomborrande känslan av kärlek.
När vi skulle gå så gick jag till kassan för att ta farväl, det kändes som jag hade känt henne hela livet. Och när hon gav mig en kyss på kinden var världen fullbordad. Jag frågade om vi någonsin kommer träffas igen. Då sa hon:

- Ja, du kan väl komma förbi här någon gång. Jag vet inte riktigt vilka tider jag jobbar.

- Kan jag få ditt nummer då? frågade jag med förtvivlad röst.

- Nä, min telefon är sönder... lol.

Sen vaknade jag, förkrossad. Jag hade blivit både förälskad och dissad i samma dröm. MAAAAAAAH!
Hur grym är man inte om man lyckas med det? JÄVLA DRÖMMAR! FACK YOU ALL! SKA FAN BRÄNNA NER ER!

Jag som nihilist anser ju att det inte finns något som heter moral, men vad fan. Någon måtta får det fan vara...

GRADDIZZZZZZZZZZZ KAY THOR 2020202020202

KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis sötis! Jag minns det som igår, du gick där med ditt gyllenblonda, axellånga hår. Du hade din söta rosa mössa och var inte högre än min navel. Men som du har utvecklats min vän! Du är vuxen precis som mig, men du har mycket att lära från vuxenlivet. Jag är ju snäppet mer erfaren som du kanske märker.
Du ska få en present sen, vill du ha det? Inte, okej. Tråkigt :(

Dagen som gått

Hej mina söta läsare!
Dagen har präglats av jordnötter, ljus och Jack Vreeswijk. Har även haft många långa skriksessioner från mannen, myten, legenden Umut. NEJ JAG MENADE CRILLE! Han skriker så jävla mycket alltså. Och sjunger. Och gör ljud som en ljude. Jag gillar den grabben alltså!

Ljus och Jack gjorde min kväll underbar! Vill ha mer!

Jag skulle egentligen gjort en presentation av Människan och Naturen á Etik och moral, men inte fan har jag gjort det. Måste ju ha tid att svara på alla kommentarer och mail som kommer in non-stop.

Imorgon är det fest, och fan vad vi ska festa! Johannes, Chrichan, Ted; de tre musmarodörerna!
Älskar er, puss! <3

Vill ha!

Det är inte mannen jag vill ha, det är mustaschen! Jag har alltid viljat ha en riktig buske i ansiktet. Nåt jag inte har några direkta anlag till, jag har försökt förgäves men det kommer bara under jävla hakan! Och på alla jävla ställen, men ta mig fan inte i ansiktet. Det stärker ju bara min ateistiska syn på att det inte finns någon Gud...

Om jag vaknar upp med en Selleck-buske i ansiktet imorgon lovar jag att ge mitt liv åt att lära ut den kristna lärar, alternativt den judiska eller muslimska, beroende på hur fin den är.

Har förövrigt beställt alla MAGNUM P.I-boxar, så snart kommer mitt liv vara nästintill fullbordat!

Jag älskar dig

Eller? HAHAHA, så jävla bra. Jag har älskat med den här bilden många gånger under åren. Det är världens klockrenaste bild. Det är ett sånt förhållande man ska ha, living on the edge man!

HELG OCH LOV

Hohohohoho, imorgon är det sista lektionen på en hel veckjävel och lite till. Fy fan vad porrigt det ska bli, helgen kommer vara fylld av festligheter. Och sen är det facking lov mannen! Fast på komvux säger man inte lov, för de är gay. Så de säger att vi inte har några lektioner istället bara, de är fan dumma i huvudet. PARTY JAO!

Höstbild tagen från framtiden, party like it's 1989 y'all!


Sen så har min best man tagit ledigt från sitt förbannade jobb i en vecka! SÅ DÅ KAN VI ÄNTLIGEN SPELA LITE!
CHO CHO CHO! Fan vad jag ska vara full och naken hela veckan, studera är för losers! Jag är fan kingen i ringen! Jävla idioter...

The Jedi Code

There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is The Force.

There is no emotion; there is Peace.

There is no ignorance; there is knowledge.

There is no passion; there is serenity.

There is no death; there is the Force.


För er som inte visste så är Jedi en religion som faktiskt existerar. Den är inte vidare liten heller, som ett exempel är hela 2% av Storbritanniens befolkning registrerade som Jedis. Enligt deras kyrka har alla en medfödd förmåga att veta vad som är rätt, respektive fel. Det finns en kraft som binder allt i hela universum samman, "ett energifält skapat av allt levande. Det omringar oss, genomborrar oss och binder galaxen samman."

Det är heller inget fiktionellt påhitt, här kommer ett citat som förklarar det lite bättre  "The sun existed before it was given a name, and it could be revered as a God, however, when the sun finally had a human name, it could be written about and communicated with others. The Jedi religion is just like the Sun, it existed before a popular movie gave it a name, and now that it has a name, people all over the world can share their experiences of the Jedi religion, here in the Jedi Church."



Jag är väldigt intresserad av den här religionen (jag vill mer kalla den en livsåskådning), och jag kommer göra ett djupare dyk i nåt inlägg i framtiden, och även ta upp motpolen, Sith.

May the force be with you, Kenobi out.

Maja Alderin

Vilken människa hon är! Om jag var religiös skulle jag likna hennes röst och utstrålning vid en ängel.
Hon är årets #POW#, och hon skulle ha slagit mig av stolen om jag inte stod upp när hon äntrade scenen, den där fantastiska sommarkvällen på Mosebacke.
Jag gick dit för att se Veronica Maggio äga loss som fan (vilket hon gjorde, oj oj oj), men kvällens höjdpunkt var Maja, underbara Maja. Den sockersöta kvinnan kommer rocka den här världen till grunden.
Titta bara... wow.

Hon är inte bara en fantastisk artist, hon verkar vara en fantastisk person också. Har haft det stora privilegiet att få svar på mina mail från denne Maja. Ödmjuk, wunderbar och jävligt cool.
Varje gång jag behöver boostas upp så lyssnar jag på henne, ett riktigt häftig lyckopiller i lyxförpackning.
MER MAJA ALDERIN KLICKA NU!


En mil i mörkret

Hej, jag är död. Vad heter du?
Här kommer en tankenöt för er innan klockan slår spöktimme:


Mm, sug på den ni. Det är ni bra på har jag hört!

Svaret är ju såklart: EN SPRÅNGMARSCH UTE I DEN KOLSVARTA VÅTA OCH LERIGA SKOGEN MITT I NATTEN MED BRUTNA BEN OCH HELVETES JÄVLA STENAR FAST JAG GILLARE!
Om ni svarade: Chrichan 'Bronto' Boyboy90boi en kväll på fyllan i Johannes säng så får ni ett halvt rätt.
Han är fett knasig den där killen!

AMON AMARTH!

Fan helgens grymma vikingaslakt var bäst! Stod så nära mina hjältar att jag kunde känna lukten av både blod, svett och tårta! Vill ha dem tillbaka nu, frågade om de ville föda mitt barn men jag fick inget svar.
Men jävlar i min lilla låda vad de är bra, mmmmmmmmhhhhh.
A weapon in each fist
A fierce blow makes the helmet crack
The axe cut to the teeth
I rip the axe from the head
covered in blood and brains
Leave the body lying dead
Ready to strike again


ROCK THE FUCK ON MANNEN, SHOO BREE

Odens dag

Idag är det onsdag, idag är det fest! Eller? Nej fy fan, mina "vänner" är dumma horror, mmmhhh.
De sitter på sina höga hästar och tror de är så jävla fina. HATAR ER! ÄLSKAR ER ÄNDÅ!! :D
Oden skulle inte vara stolt över mina bröder i armar...

Jag har en dröm...

Eller hade, japp japp japp. Jag drömde om att jag var i ett svamprike där svamparna sträckte sig långt upp i himlen, jag vandrade och vandrade i timmar utan att se en endaste själ. Sen helt plötsligt började jag flyga, och när jag tittade omkring mig så såg jag mina flaxande vingar. Jag var en påfågelfjäril! Lyckan var enorm, jag undersökte hela rikets alla hörn och corners. När jag landade för att dricka lite vatten ur er porlande bäck så såg jag till min stora förskräckelse ett jättesött mysigt rådjur utan ögon...

Det var ingen vanlig skog, den var magisk.


Jag blev så äcklad att jag försökte flyga därifrån, men rådjuret hade fångat mig med sin tunga.
FLAX FLAX FLAX FLAX, det var lönlöst... Men då steg min nemesis, DARTH VADER, ut från sitt svamphus. Det högsta och mest pompösa svamphuset i mannaminne. Han var inte lycklig, och han anklagade mig för att ha stulit hans nycklar. Med en rörelse med handen kastade han in mig i närmaste svampstjälk, smärtan var olidlig.
- So you think you can come here and come, young one? sa han fördömande.
Han gjorde en force choke och jag kände hur livet sögs ur mig i takt med luften i mina lungor.
- Ge mig mina nycklar eller så berövar jag dig på ditt allra heligaste, fortsatte han bestämt.

Han började ta av sig sina kläder med ena handen samtidigt som han höll ett stadigt grepp om min hals.
Jag såg på en gång att han faktiskt var en stilig karl under alla pråliga kläder, det här kunde inte sluta gott...
- Din oskuld eller nycklarna!

Fasan över hans ord fick mig att tappa medvetandet, och när jag vaknade till liv låg jag och blev matad med vindruvor och svampar på en schäslong gjort av finaste satin. Den var så mjuk och go' att jag aldrig ville lämna den. Men faran var inte över än, under min bädd tittade han fram igen. Iklädd endast ett förkläde och ett glatt leende sa han:
- Do you know what time it is, young one? IT'S HAMMER TIME! CAN'T TOUCH THIS!

Han hade nu transformerats till en vacker ung dam med fina former och fina underkläder i spets.
Vi hade en magisk tid, hon och jag. Lyckan var fullständig, jag blev våldtagen av en shemale post-op, (hon hade opererat sig, tror jag, för det var ju en man från början, kan ju inte transformeras till en kvinna bara sådär... eller? Det var ju en dröm.) sen vaknade jag.

Veckan som gått

Snart är det helg igen, och den här veckan har gått fort! Igår var det måndags och det är redan tisdag idag!
Har tänkt mycket på livet och bestämt mig för att det viktigaste som en man, som mig, i sina bästa år kan önska sig är jordnötter, chokladpudding, rödapa, bilar, energidryck, varm choklad, chocolate chip cookies, fil och mjölk, levande ljus, tvåhundra kronor och villkorslös kärlek (det finns inte, så stick åt helvete).
DAGENS OUTFIT!
Fotograf: Kzell
Söderhatt från Urban Republic, 500kr
Björnfitta från sydpolen, 79kr
Väst från H&M, 119kr
Söt topp från Gina Tricot, 1500kr
Min kropp, ovärderlig

En jättefin kläduppsättning som kan användas både till vardags och fest, rekommenderar starkt!
Festligt tillfälle på en muslimsk klubb i helgen.

Kristendomen, destroyer of worlds.

Tänk efter kamrater! Kristendomen är grunden till all ondska.

Om man tittar på världskartan så ser man ju att det är västvärlden som släpper ut mest skit i atmosfären och bränner upp vår vackra planet. Och vilken religion regerar här, även i vårat sekulariserade land? Jo, Jesus Kristus, helgad varde ditt namn, och hans kamrater. 
Även känt under namnet kristendomen!

Jag har under år studerat våran planets atmosfär och jämfört med alla världsreligioner. Och slutsatsen av alla års studier har varit att inte fan är isbjörnarna ledsna över lite jävla värme!
Fan låt dem ha kul också!

 

Han har chill som fan, fett nice brushan!

I skrivande stund håller jag på att sätta upp en fond i syfte att bränna ner sydpolen till grunden för att värna om allt djurliv där. För varje krona man donerar åker jag en mil i en stulen Opel Manta från '82.

 

Kenobi, out!

RSS 2.0